• Solarni sistemi za grijanje i toplu vodu
  • Efikasna rješenja za solarne sisteme
  • Obnovljivi izvori energije

Montaža solarnih kolektora za potrebe pripreme tople vode u objektu s apartmanskim smještajem u Dubrovačko-neretvanskoj županiji - Poluganje

Opremili smo kuću s apartmanima u naselju Poluganje u Cavtatu sa solarnim sistemom. Na krajnjem jugu naše zemlje uspješno smo ugradili solarne vakumske kolektore na kuću s apartmanima kako bi investitor projekta ubuduće znatno smanjio režijske troškove električne energije potrebne za zagrijavanje potrošne tople vode, posebice u tijeku turističke sezone.

Stručan tim našeg izvođača radova, Solar Lektus, ugradio je sljedeću solarnu opremu: četiri solarna vakumska kolektora, solarni spremnik od 300 litara, kondenzacijsku posudu i automatiku.

Solarni vakumski kolektori izuzetno su učinkoviti za ovakve tipove objekata u kojima se u turističkoj sezoni troši velika količina tople vode, pa su troškovi električne energije i do 3 puta veći u usporedbi sa zimskim mjesecima. Upravo ugrađeni solarni sistem jamstvo je vlasniku objekta da će u tijeku turističke sezone znatno umanjiti svoje režijske troškove uz dovoljnu količinu tople potrošne vode.

  • Galerija fotografija
Pogledajte prezentaciju SOLAR SMILE solarnih sistema kroz prezentaciju djelatnosti tvrtke Jadran OIE Jadran OIE je generalni zastupnik tvrtke Vau Thermotech za područje RH

Proizvod (kom: ) je dodan u izračun.