• Solarni sistemi za grijanje i toplu vodu
  • Efikasna rješenja za solarne sisteme
  • Obnovljivi izvori energije

Montaža solarnih kolektora za potrebe pripreme tople vode u objektu s apartmanskim smještajem u Zadarskoj županiji - Biograd na Moru

U Biogradu na Moru montirali smo solarni set 500 na postojeći spremnik od 300 litara i zahvaljujući kontroleru SIM II iste smo povezali i omogućili kaskadno punjenje i pražnjenje.

Na taj način značajno smo povećali količinu sanitarne vode za vlasnika objekta i njegove goste koji koriste uslugu smještaja u apartmanu za vrijeme ljetnih mjeseci. Na objektu su montirani vakumski solarni kolektori oznake CVK i solarni spremnik od 500 litara s dva izmjenjivača i kontrolerom SIM II + trokutni magnetni ventil sa servo glavom koji omogućuje primarno i sekundarno pražnjenje spremnika.

Prema prvim povratnim informacijama vlasnika objekta, naš sustav je vrlo funkcionalan i štedljiv, te stvara dugoročnu uštedu u režijskim troškovima, posebice u ljetnim mjesecima.

  • Galerija fotografija
Pogledajte prezentaciju SOLAR SMILE solarnih sistema kroz prezentaciju djelatnosti tvrtke Jadran OIE Jadran OIE je generalni zastupnik tvrtke Vau Thermotech za područje RH

Proizvod (kom: ) je dodan u izračun.